No pots agafar un brie i treure-li la crosta perquè això només ho pot fer un desgraciat! M. Martinez · Dibuix: Toni Llobet

dijous, 29 de novembre del 2012

Sold Out

Només li pot passar als novatos, anar a Fira Santa Caterina i quedar-se sense formatge a mitja jornada. Val a dir que jugavem en casa (exàctament davant de casa els pares) i que el formatge, en general, va agradar. I deu n'hi do el poder de convocatòria de la familia, com van ajudar! 

La parada de Martí, un altre cop de les mes maques de la fira.
Venedors per un dia, però ben professionals.
Frenesí comprador.
 



dimarts, 27 de novembre del 2012

Amb el poble saharaui

S'acosta Nadal, i l'Acaps Girona organitza una panera solidaria. Jo diria que la grossa és l'espatlla ibèrica però si no hi ha tanta sort, un lot de 6 formatges pot ser el vostre premi de consolació.


La panera solidària comença a estar plena. Ja tenim els números de la rifa per vendre a 3 €, i necessitem la vostra col·laboració, per comprar i per vendre les butlletes.

També esperem que ens ajudeu a continuar omplint la panera de productes, vals i regals.

Per demanar números i talonaris us podeu posar en contacte amb Montserrat Fiol 655064988 mail: mfiol2@xtec.cat


Podeu veure la panera solidària a:
https://acapsgirona.jux.com/
i a:
http://pinterest.com/acapsgirona/gran-panera-solidaria-de-nadal/

diumenge, 25 de novembre del 2012

Les de Can Frigola ho tenen clar


Les vaques de Can Frigola ho porten escrit al braguer...




divendres, 23 de novembre del 2012

Packaging i fira

Per fi les etiquetes. Ha estat una gincama però ja les tenim. Ahir ja en vam embolicar molts, que aquest cap de setmana és Fira Santa Caterina i muntarem parada.


Em sembla que a les fires hi ha certes actituds picaresques, nosaltres només farem aquesta, i és pq no s'escalfin els formatges d'exposició, una bona causa...



moltes gràcies a tots els que han votat el logo i, especialment a Lara, Toni, Jose Luís, Santos, Roqueta, Maria, Anna...

divendres, 16 de novembre del 2012

Gruyermenot?

Aprofitant que els amics de Fontbonne han passat uns dies de vacances a casa, hem gaudit d'una masterclass d'en Pierre-Yves i la seva pasta cuita. Hem estrenat la premsa i la cuba construits ad hoc i a opinió seva, són molt correctes. La cuba d'inox que va construir Calidis Group, i que ovbiament no és de coure, s'ha comportat. Ara només cal esperar... 12 mesos!