A aquesta gent se li hauria de presentar al Jim Stillwagon....
dijous, 6 de novembre del 2014
dimecres, 29 d’octubre del 2014
divendres, 24 d’octubre del 2014
Chrysosporium sulphureum
Ens falta tan per aprendre -en especial sobre la maduració-, que un amic formatger s'ha fartat aquest estiu de llençar formatges al femer perque els hi sortia un fong com... fluorescent. Fins que un expert que visitava la seva cava s'ha meravellat de la presència del Chrysosporium sulphureum, com bona espècie de fong per a la maduració.
En aquest enllaç hi ha un compendi de la biodiversitat fungica formatgera més rellevant.
En aquest enllaç hi ha un compendi de la biodiversitat fungica formatgera més rellevant.
divendres, 3 d’octubre del 2014
dilluns, 29 de setembre del 2014
La futura cava
Construcció de la volta catalana de la nova cava de maduració dels formatges. En l'antic celler que ara serà la futura formatgeria. L'objectiu és començar-lo a omplir el 2015 i començar-lo a buidar el 2016...
dimecres, 6 d’agost del 2014
Mas d'Eroles Creamery Maps
En Salvador és un crack! en Salvador és un cas!
Podeu visitar virtualment la seva formatgeria si seguiu aquest enllaç
Podeu visitar virtualment la seva formatgeria si seguiu aquest enllaç