Ostres merci! la veritat és que els darrers mesos, els formatges i altres ocupacions, han restat temps per a aquest blog i altres divertimentos... A curt termini no hi ha expectatives de millora, però bé, a veure si penjo els resultats del proper -i inminent- concurs de rampoïnes formatgeres... Salut tenessee!! p.
Fantàstic el blog! Felicitats!...A casa ens agrada molt el fermió, tenim ganes de tastar el "Baldat". Voltem força per la Vall de Llémena. On el podem trobar?...Salut!
Hola Joan! Les proves de Baldat (de moment només són això) les treiem per les fires que fem, així veiem en directe que n'opina la gent... La propera parada, Vila-real el 24 de novembre...
Ei, els Fermions estaven collonuts, eh?
ResponEliminaFelicitats
a reveure
Veig que ja vens "Baldat" . Era el meu nom preferit. Ara haurem de venir a tastar-lo .....
ResponEliminaDedica una mica de temps, el teu blog es fresc i paga la pena. Des de Tennessee, un que tmb fa formatges !
ResponEliminaOstres merci!
Eliminala veritat és que els darrers mesos, els formatges i altres ocupacions, han restat temps per a aquest blog i altres divertimentos...
A curt termini no hi ha expectatives de millora, però bé, a veure si penjo els resultats del proper -i inminent- concurs de rampoïnes formatgeres...
Salut tenessee!!
p.
Bon vespre,
ResponEliminaFantàstic el blog! Felicitats!...A casa ens agrada molt el fermió, tenim ganes de tastar el "Baldat". Voltem força per la Vall de Llémena. On el podem trobar?...Salut!
Hola Joan!
EliminaLes proves de Baldat (de moment només són això) les treiem per les fires que fem, així veiem en directe que n'opina la gent... La propera parada, Vila-real el 24 de novembre...