No pots agafar un brie i treure-li la crosta perquè això només ho pot fer un desgraciat! M. Martinez · Dibuix: Toni Llobet

diumenge, 7 d’octubre del 2012

De Festa Major

Avui hem aprofitat la trobada de tractors de la festa major del poble per anar a presentar-nos als veïns. Tot han estat presses ja que ni estava previst, ni teníem cartell, ni estava clar que s'engegués l'Helena, que ja és tot un madurito interesante amb més de 50 primaveres. Ens ho hem passat la mar de bé i fins i tot ha passat per allà aquell actor del Polònia que fa de conseller, ara no recordo com és diu... El formatge sembla que ha agradat.


Moltes gràcies a tot el nostre team en aquesta Transbetxí particular, Maria, Jorge, Ines, Iaio José, Mariona, Isaac, Nil i Max!

7 comentaris:

  1. Carai, el Felip Puig, bon padrí t'has buscat!
    Joy Division de banda sonora? Mai ho hauria lligat amb tractors i formatges...
    Bona feina!

    ResponElimina
  2. No sé si em quedo amb el detall tractoret o amb l'actor de Polònia sense bat de beisbol... espectacular en tots els casos!! sort amb La Balda!

    ResponElimina
  3. Afortunats els veïns, que poder saborejar aquesta Opera prima.
    Conserva aquesta relíquia de motocultor i vigila amb les males companyies, eh? ...
    Molta sort!!!

    ResponElimina
  4. Mmmmmmolt bé! Doncs a mi m'agraden més aviat suaus, madurets i de bona mida! Ah, i no molt peluts. Distribueixes a domicili?

    Balda
    1 f. [LC] [IMF] Peça plana i llarga fixada al batent d’una porta, d’una finestra, etc., que, fent-la encaixar en un nas clavat al bastiment, serveix per a assegurar-les després de tancades.
    2. f. [XCR] Formatge de nassos d'un rubio peregrino amb motocultor.

    ResponElimina
  5. Sobretot, quan distribueixis amb a domicili, avisa'm que jo també hi seré :)

    ResponElimina
  6. Molt bo el vídeo! i el formatge també, segur. Felicitats Pablo!! ja ens diràs on el podem tastar!?

    ResponElimina
  7. jajaja com he rigut amb el tractoret, ets un crack Pablu! mare de deu, el Felip Puig, i jo buscant l´actor de Polònia... a veure quan fas enviaments al país del costat :-) Molta sort!!!

    ResponElimina