No pots agafar un brie i treure-li la crosta perquè això només ho pot fer un desgraciat! M. Martinez · Dibuix: Toni Llobet

dissabte, 1 de maig de 2010

Sopar-tast de formatges

Hospedats a Vilanova de Sau i en el marc d'unes jornades catartiques de la feina el bo del jefe ha muntat un tast de formatges que podem definir en dues paraules: im presionante.

9 formatges, tots procedents de la Catalunya vella, maridat cadascun sigui per contrast sigui per afinitat i regats amb empordas, bages i somontanos. Uns 30 comensals.

El menú

Mestre de cerimònies


El tresor


"Carrat"  Formatge Bauma, S.L. Borredà

"Serrat Gros"  Cal Codina Ossera


"Cremós d'Alba"  Mas d'Alba Tarradelles

"Tou dels Til·lers"  Tros de Sort Sort


"Ermesenda" Mas d'Eroles Adrall

"Tou de Surp" Casa Mateu Surp


"Serrat de Surp" Casa Mateu Surp (en substitució de el Set)

"Mas Farró d'ovella" Mas Farró La Vall de Bianya

"Blau d'Osona" El Molí de la Llavina Centelles 


Els sopadors

Va anar tan bé que ho varem rematar amb una festeta

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Pablo!
    Recordes (més o menys) els vins que vau fer servir per maridar cada formatge?

    ResponElimina