No pots agafar un brie i treure-li la crosta perquè això només ho pot fer un desgraciat! M. Martinez · Dibuix: Toni Llobet

dilluns, 20 de setembre del 2010

Rocamadour AOP


En el marc del Fromagora visitem un productor fermier de Rocamadour, un formatge de quallada làctica ben bo i del que varem fer quatre fotos:

'Granja del Gamarús', dificilment hom posaria aquest nom a casa nostra.

Aquí la mestressa amb 66 cabres a la seva esquena (en sentit figurat i literal) explicant-se.
Cabra alpina, alimentada amb espelta.
La formatgeria, amb la quallada lactica i els sacs per a l'escorregut.
12 unitats de 35 gr/u a 7,20 €
Aquí els compis contents amb l'adquisició


Ce petit fromage de chèvre rond et plat fait partie de l’illustre famille des cabécous qui signifie en langue d’Oc, « petit fromage de chèvre ». Il fut d’ailleurs appelé pendant très longtemps, cabécou de Rocamadour avant de ne conserver que le nom de ce village situé au centre de l’Appellation. Il est réellement difficile de résister à cette petite gourmandise crémeuse dont on ne fait que deux bouchées.
"Fitxa tècnica"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada