No pots agafar un brie i treure-li la crosta perquè això només ho pot fer un desgraciat! M. Martinez · Dibuix: Toni Llobet

dimarts, 11 de juny del 2013

Fromage à vélo 2013 - Prepirineu (4rt dia)

Sant Llorenç de Morunys – Santuari de La Quar

50 km / 1570 metres de pujada / IBP 122


Encara em fa mal la costella! Pedalant encara però alhora de dormir... De Sant Llorenç a Berga i d’allà La Quar. Un altre tip de pedalar amunt i avall que em fa pensar si no seria millor dedicar-me a la cria de llagostes, segur que no et trobes tantes muntanyes pel camí.


M’acomiado d’en Ferran i la Clara molt agraït pel seu acolliment i enfilo cap al Pi de les tres branques , mort el pobre ja.


Berga està de ressaca de la patum, una mica com servidor del Costers del Segre que ens varem beure anit...

Havent dinat cap a La Quar, a veure si em dona temps a arribar abans no comencin les tempestes anunciades que finalment no cauran.

La pujada des del riu Llobregat fins al santuari de La Quar, on dormiré, altre cop esgotadora. Realment començo a pensar que la travessa del Prepirineu és més dura que la que vaig fer al Pirineu, per què aquí es travessen tots els contraforts haguts i per haver, més amunt són ja amples valls pirinenques.

Ara bé, aquí també paga l’esforç arribar-hi, des del santuari de la Quar es veu TOT. Cadí, Pedraforca, Serra d’Ensija, Serra de Queralt, Montserrat, Moianés i Lluçanés, Montseny, Guilleries, Puigsacalm-Bellmunt, Montgrony, Puigmal, Catllaràs...

El santuari de La Quar, encimbellat i amb 360º de vistes

1 comentari:

  1. Encara no t'han trucat els del Descobrir Catalunya per fer-hi una col·laboració? Ja tarden!

    ResponElimina